POMELNICE & ACATISTE

Doamne Ajuta ! cine doreste si are bunavointa sa trimita pomelnice si acatiste le pot trimite pe adresa Manastiri Sihastria Rarau,

DESTINATAR
Arhimandritul.Ioan Neagoe Larion
Manastirea Sihastria Rarau str,Izvorul alb 160, codul 725100
Campulung Moldovenesc,Judetul Suceava 

Drumul a fost asfaltat complet !!! 📣🚨Au început lucrările de asfaltare a drumului județean DJ 175A, Câmpulung Moldovenesc-Rarău (prin Izvorul Alb), de la Mănăstirea Sihăstria Rarăului spre intersecția cu parcarea de la pârtia de schi. ⛪️🏔De la Mănăstirea Sihăstria Rarăului până pe platoul Rarău – Pietrele Doamnei se efectuează lucrări de terasamente și profilare în vederea pregătirii drumului pentru asfaltare. 👁‍🗨Proiectul are o valoare de aprox. 25 milioane de lei si este finanțat de Consiliul Județean Suceava.


10 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamne ajuta! As dori mult sa merg sa ma inchin icoanei Sfantului Efrem, dar parintele Haralambie mi-a spus ca icoana este la Bucuresti. Am vazut apoi ca si dumneavoastra stiati acest lucru si de aceea indraznesc sa va intreb daca aveti idee cand revine parintele cu icoana la Rarau? Va multumesc mult!

   Ștergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamne ajuta! Am fost la Manastirea Sihastria Raraului pe 6 august 2013 si icoana nu era acolo. Imi puteti spune va rog frumos unde se afla acum icoana Sf. Efrem , fiindca nimeni nu a putut sa-mi spuna unde este.Va multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 5. Doamne, Doamne, cauta din cer si vezi si cerceteaza lumea aceasta...

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua, as dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu un numar de telefon de la Manastire pentru a discuta cu un Parinte referitor la cazare grup de pelerini. multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 7. Doamne ajuta si La multi ani!

  As dori sa dau un pomelic la Sfintele Liturghii si Sfantul Maslu pe 1 an pentru vii si adormiti si nu stiu ce suma ar trebui sa trimit.
  Puteti sa imi comunicati un numar de telefon ?

  Sarut mana si iertati!

  RăspundețiȘtergere
 8. Împărate al veacurilor şi Doamne cel mai înainte de veci, Facătorule a toată făptura cea văzută şi cea nevăzută, Dumnezeule cel slăvit în Sfânta Treime, ajuta pe roaba ta Oana Carmen Dumitru si da-i vorbe bune in gura , muta minte ( ca e cam saracuta )si scoate sufletul ei din maracini .

  RăspundețiȘtergere